АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Субота, 4 Лютого 2023, 19:23
Проведено щорічну тематичну виставку «Я – нація, я – сила, я – світло, що ніколи не згасає»

З 23 січня по 3 лютого 2023 року в Навчальній лабораторії методичного супроводження освітнього процесу Юридичного факультету проходила щорічна тематична виставка, присвячена Дню Соборності України, участь у якій взяли науково-педагогічні працівники кафедри теорії та історії держави і права, студенти 1 курсу ОС «Бакалавр», а також доцент кафедри історії держави та права Національної академії внутрішніх справи, к.і.н., доцент Дмитро Курас.

До уваги першокурсників була представлена експозиція наукових та навчально-методичних видань, у яких викладено історію самовідданої боротьби українського народу за свободу, єдність та право існувати.

«104 роки тому, 22 січня 1919 року, на Софіївській площі Києва відбувся Акт Злуки Української Народної та Західноукраїнської Народної Республік. Це був початок великого об’єднання України, розділеної та поневоленої російською і Австро-угорською імперіями. Тоді здійснились віковічні мрії, якими жили і за які умирали найкращі сини і доньки України. Сьогодні кожен з нас є відповідальним за її збереження та процвітання», зазначила професор кафедри Світлана Головко відкриваючи виставку.

Запрошений гість Дмитро Курас спілкуючись зі студентами та викладачами, зауважив, що національна єдність є обов’язковою передумовою успішного спротиву зовнішній агресії. І зараз, саме в ці хвилини, години, дні, українці продовжують вести запеклу боротьбу за волю, соборність і незалежність України. День Соборності – це привід нагадати про єдність і неподільність українських земель, про те, що Крим, Донеччина, Луганщина та інші тимчасово окуповані території – це Україна!

ТАК БУЛО, Є І БУДЕ ЗАВЖДИ! СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

 

01 01 01
01 01 01
01 01 01
  01  
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет