АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Четвер, 1 Лютого 2024, 16:34
Проведено щорічну тематичну виставку «Ми б’ємося за те, чому нема ціни в усьому світі, – за Україну!» (до відзначення Дня Соборності)

З 22 по 30 січня 2024 року в Навчальній лабораторії методичного супроводження освітнього процесу Юридичного факультету проходила щорічна тематична виставка на тему «Ми б’ємося за те, чому нема ціни в усьому світі, – за Україну!», присвячена Дню Соборності України, участь у якій взяв військовослужбовець, член Ради миру, голова правління Громадської організації «Український альянс» Володимир Юрченко.

Викладачами кафедри теорії та історії держави і права до уваги першокурсників представлено наукові та навчально-методичні видання, в яких викладено історію самовідданої боротьби українського народу за свободу, єдність та право існувати.

Запрошений гість Володимир Юрченко спілкуючись зі студентами розповів про свій шлях служби в Збройних Силах України, курси на яких можна підготуватися з тактичної медицини, вогневої підготовки, висвітлив питання волонтерської допомоги Збройним Силам України.

«Національна єдність є обов’язковою передумовою успішного спротиву зовнішній агресії. І зараз, саме в ці хвилини, години, дні, українці продовжують вести запеклу боротьбу за волю, соборність і незалежність України. Термін «соборність» має кілька значень. Це й об’єднання в одне державне ціле всіх земель, заселених певною нацією на суцільній території. І духовна консолідація всіх громадян держави, їх згуртованість, незалежно від національності. Соборність – це також територіальна цілісність держави. Тому звільнення від російського окупанта українських земель є нашою спільною метою», зазначив пан Володимир.

День Соборності – це привід нагадати про єдність і неподільність українських земель, про те, що Крим, Донеччина, Луганщина та інші тимчасово окуповані території – це Україна!

01 01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет