АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Середа, 30 Листопада 2022, 05:54
Проведено психологічний тренінг на тему «Психологічні аспекти формування особистості студента в соціокультурному середовищі університету»

29 листопада 2022 року на Юридичному факультеті для студентів 1-го курсу проведено пізнавальний психологічний тренінг на тему «Психологічні аспекти формування особистості студента в соціокультурному середовищі університету».

Спікером заходу виступила завідувач лабораторії педагогічної майстерності та моніторингу якості вищої освіти, викладач психології Факультету лінгвістики та соціальних комунікацій НАУ, тренер, коуч Еліна Главінська.

Не зважаючи на проблеми зі зв’язком, учасникам вдалося плідно попрацювати й провести час із користю, а це ще раз підтверджує те, що ми є незламною нацією для якої немає перешкод.

Пані Еліна розібрала зі студентами психологічні ресурси, які дають їм життєву енергію та стимул кожного дня, розкрила важливість процесу адаптації до сучасних умов життя, а також способи полегшення цього процесу, поспілкувалася із першокурсниками у форматі: “запитання – відповідь”. Також здобувачі вищої освіти пройшли захоплюючу проективну методику на розвиток уяви.

Наприкінці тренінгу заступник декана з навчально-організаційної роботи Ніна Троцюк та завідувач лабораторії педагогічної майстерності та моніторингу якості вищої освіти Еліна Главінська домовилися про подальшу співпрацю у вигляді організації різноманітних цікавих івентів для студентської молоді Національного авіаційного університету.

01 01
01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет