АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Субота, 16 Грудня 2023, 06:58
Проведено профорієнтаційну роботу серед учнів Полонського ліцею №1 Хмельницької області

15 грудня 2023 року доцентом кафедри господарського, повітряного та космічного права Юридичного факультету Наталією Жмур разом зі студенткою групи ПР-401Б Ольгою Гончарук для учнів старших класів Полонського ліцею №1 м. Полонного Хмельницької області проведено лекцію з профорієнтаційною метою на тему «Загальна декларація прав людини».

Представники Національного авіаційного університету зосередили увагу старшокласників на важливості правосвідомості майбутніх абітурієнтів, зазначивши, що Загальна декларація прав людини – це заклик до людей жити в умовах демократії, за законами демократії та розбудовуючи демократію ґрунтуючись на правах людини. Доповідачі розповіли про передумови прийняття 10 грудня 1948 року Загальної декларації прав людини та значення даного основоположного документу для світу та України.

Наприкінці зустрічі здобувачка освіти Ольга Гончарук поділилася особистим досвідом навчання на Юридичному факультеті НАУ за спеціальністю 081 «Право» та розкрила перспективи навчання за вказаним напрямом.

Дякуємо адміністрації Полонського ліцею №1 за надану можливість та сприяння у розповсюдженні інформації про Юридичний факультет НАУ серед школярів!

01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет