АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Четвер, 16 Червня 2022, 07:23
Проведено підсумкове засідання Комісії СМЯ Юридичного факультету

15 червня 2022 року на Юридичному факультеті відбулося підсумкове онлайн засідання Комісії з якості під головуванням відповідальної з якості факультету Ірини Варави. Участь у заході взяли завідувачі кафедр, відповідальні за самоменеджмент якості освіти, зокрема: Ірина Устинова, Ірина Літвінова, Максим Дибань, завідувач Навчально-наукової криміналістичної лабораторії Лілія Грекова, директор Інформаційно-просвітницького центру з прав людини Олена Макєєва.

На розгляд Комісії з якості винесені питання:

Обговорення результатів проведення внутрішніх аудитів кафедрами (Доповідач: Ірина Варава).

Динаміка профорієнтаційних заходів у порівнянні з попереднім навчальним роком, які проводяться науково-педагогічним складом кафедр (Доповідач: Ірина Варава).

Обговорення проведеного науково-методичного семінару «Актуальні питання підготовки здобувачів вищої освіти за спеціальністю 262 «Правоохоронна діяльність»» (Доповідач: Ірина Літвінова).

Звіт про досягнення Цілей і виконання Плану досягнення Цілей у сфері якості факультету за 2021-2022 н.р. (Доповідач: Ірина Варава).

Обговорення пропозицій щодо формування Цілей та Плану досягнення Цілей в сфері якості ЮФ на 2022-2023 н.р. (відповідальні з якості кафедр, Ірина Варава)

У процесі виступів та обговорень учасниками проаналізовані результати внутрішніх аудитів кафедр у вересні 2021 року та діяльності комісії СМЯ кафедр та факультету в цілому, зроблені висновки про сильні і слабкі сторони роботи Комісії СМЯ ЮФ. Аналізуючи динаміку профорієнтаційних заходів, висунуті пропозиції щодо зміни форм проведення профорієнтації в бік її модернізації.

Наприкінці засідання присутні висловили пропозиції щодо формування Цілей та Плану досягнення Цілей в сфері якості ЮФ на 2022-2023 н.р. та ухвалили звіт про виконання Цілей у сфері якості факультету за 2021-2022 н.р.

Ірина Варава подякувала за співпрацю та взаєморозуміння й побажала мирних днів, міцного здоров’я усім присутнім, їх рідним та близьким.

 

01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет