АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Середа, 31 Січня 2024, 06:32
Проведено переговори щодо подальшої співпраці із головою правління Громадської організації «Український альянс»

30 січня 2024 року т.в.о. декана Юридичного факультету Іриною Сопілко проведено переговори з головою правління Громадської організації «Український альянс» Володимиром Юрченком про подальше потенційне співробітництво із Національним авіаційним університетом.

Ініціатором зустрічі виступила депутатка Київської обласної ради Галина Єрко.

Мета співпраці – сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні, підтримання ініціатив, які спрямовані на досягнення суспільного успіху, виховання гідності громадян і захисту їх прав.

«Діяльність організації направлено на суспільну активізацію молоді, на проекти і програми, що спрямовані на покращення рівня життя в Україні, на її розвиток шляхом підвищення рівня економіки, зміцнення міжнародного авторитету через розвиток міждержавних взаємовідносин, покращення бізнес-клімату завдяки співпраці державних та недержавних, комерційних структур, громадських організацій, ЗМІ. Вважаю, що спільно ми зможемо організовувати соціальні проєкти та програми, що спрямовані на розв’язання проблем щодо покращення життя в Україні, підтримувати активну, патріотичну молодь, яка сформує нову національну еліту, здатну трансформувати Україну в майбутньому, разом з консультантами Юридичної консультації «Юридична клініка» надавати правову допомогу людям, що постраждали від військової агресії російської федерації тощо».

Після підписання Договору про співробітництво, сторони домовились про плідну співпрацю, яка сприятиме пропагуванню молодіжної діяльності шляхом проведення спільних заходів у всіх країнах, що беруть участь у програмі Erasmus+, об’єднанню молодих людей задля здійснення волонтерської діяльності, а головне – здобуттю нових знань, лідерських навичок здобувачами вищої освіти.

01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет