АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Середа, 5 Липня 2023, 06:26
Проведено опитування щодо якості освітнього процесу за спеціальністю 262 «Правоохоронна діяльність» здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня денної та заочної форми навчання

Серед здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня денної та заочної форми навчання освітньо-професійної програми «Правоохоронна діяльність» спеціальності 262 «Правоохоронна діяльність» проведено опитування щодо якості освітнього процесу за результатами навчання у 2022-2023 навчальному році.

Результати опитування обговорено на засіданні кафедри кримінального права і процесу Юридичного факультету НАУ (протокол № 6-2 від 29.06.2023). Рекомендовано наставникам академічних груп роз’яснити здобувачам вищої освіти про можливість: 1) доступу до самоврядних органів Національного авіаційного університету; 2) висловлювати свої побажання при перегляді освітньо-професійних програм, які обов’язково будуть враховані при формуванні змін до діючих освітньо-професійних програм та розробленні проєктів нових.

Також прийнято рішення про додаткове ознайомлення здобувачів вищої освіти із офіційним сайтом Юридичного факультету НАУ та посиланням, де розміщено освітньо-професійні програми.

 

Результати анкетування:

Стаціонар

ЗФН

 

01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет