АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Вівторок, 21 Травня 2024, 12:16
Проведено конкурс «Найкраща кімната/блок гуртожитку №13 Студмістечка НАУ»

20 травня 2024 року на виконання Плану роботи Юридичного факультету на 2023-2024 н.р. у гуртожитку №13 Студентського містечка НАУ проведено конкурс «Найкраща кімната/блок гуртожитку №13 Студмістечка НАУ».

Перед журі, до складу якого входили в.о. декана Юридичного факультету Ірина Сопілко, заступник декана з навчально-методичної роботи Вадим Вишновецький, заступник декана з навчально-організаційної роботи Ніна Троцюк, завідувач кафедри теорії та історії держави і права Олена Макеєва, завідувач кафедри цивільного права і процесу Світлана Вишновецька, завідувач кафедри господарського, повітряного та космічного права Любов Нецька, голова Студради гуртожитку №13 Ігор Фігорнюк стояло нелегке завдання – визначити серед десятків кімнат найкращу.

Головними критеріями оцінювання конкурсу були: санітарно-гігієнічний стан кімнати та умови для забезпечення навчання в ній, комфорт і затишок, інтер’єр. Члени журі були приємно здивовані кімнатами не лише дівчат, а й хлопців.

Після обговорення та підведення підсумків журі оголосило результати конкурсу, у якому 1 місце здобула кімната 322а. Грамоту в номінації «Найкращий інтер’єр» отримали мешканці кімнати 324б, а в номінації «Комфорт та затишок» – 609б.

Усі переможці були нагороджені заохочувальними відзнаками. Вітаємо студентів, кімнати яких вразили членів журі!

01 01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет