АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Субота, 17 Лютого 2024, 14:50
Проведено чергове засідання комісії з якості

16 лютого 2024 року відбулося чергове планове засідання комісії з якості Юридичного факультету.

Члени комісії розглянули питання про стан виконання Цілей з якості та План досягнення Цілей з якості кафедрами за I півріччя 2023-2024 н.р. Прийнято рішення визнати показники роботи кафедр задовільними та такими, що відповідають вимогам СМЯ.

Окремо обговорено питання щодо виконання Плану роботи факультету у II семестрі 2023-2024 н.р. Прийнято рішення про необхідність завідувачам кафедр та відповідальним по СМЯ посилити роботу щодо підготовки документації до внутрішніх аудитів, які проходитимуть в квітні 2024 року.

Також, на засіданні було розглянуто питання про стан перевірки академічних текстів на плагіат авторів статей, які подаються до друку у фаховому журналі категорії Б «Юридичний вісник. Повітряне і космічне право». При обговоренні даного питання прийнято рішення вважати діяльність кафедр щодо процесу дотримання вимог академічної доброчесності такою, що відповідає освітнім стандартам з дотриманням законодавства про авторське право і суміжні права. Наголошено на необхідності систематичного контролю за організацією освітніх процесів та вжиття заходів щодо забезпечення дотримання академічної доброчесності усіма учасниками освітнього процесу.

Головою Комісії з якості факультету Іриною Сопілко, в рамках обговорення даного питання зазначено, що 16 січня 2024 року з метою отримання нових знань та навичок щодо ключових цінностей на яких базується академічна доброчесність, керівний склад Юридичного факультету та науково-педагогічні працівники (Ірина Сопілко, Вадим Вишновецький, Юлія Юринець, Ніна Троцюк, Олена Макеєва, Любов Нецька, Світлана Вишновецька, Юлія Волкова, Наталія Гольдберг, Ксенія Токарєва, Валерія Філінович, Максим Дибань, Вікторія Череватюк, Вероніка Олещенко, Світлана Головко, Наталія Жмур, Людмила Шапенко) у Навчальній лабораторії новітніх технологій факультету на платформі масових відкритих онлайн-курсів Prometheus пройшли практичний курс «Академічна доброчесність: онлайн-курс для викладачів» та отримали сертифікати.

01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет