АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Субота, 11 Грудня 2021, 09:49
Профорієнтація школярів – крок у майбутнє

10 грудня 2021 року викладачами кафедри кримінального права і процесу Юридичного факультету проведено профорієнтаційну роботу в Українському колежі ім. В.О.Сухомлинського № 272, Спеціалізованій школі № 113, Спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів № 92 ім. І. Франка, Коростенському міському ліцеї № 11 та Ліцеї податкової та рекламної справи № 21 м. Києва.

Вікторія Сисоєва та Тетяна Лисько ознайомили учнів з напрямками підготовки студентів у Національному авіаційному університеті та на Юридичному факультеті, умовами вступу до вищого навчального закладу.

«На Юридичному факультеті заняття з криміналістики проводяться в криміналістичній лабораторії, де студенти можуть самостійно роботи відбитки пальців, складати фотопортрети та виконувати інші дії необхідні для розслідування кримінальних правопорушень. Також кафедра кримінального права і процесу кожного року проводить судові дебати із залученням студентів в ролі учасників судового засідання, де вони опановують знання необхідні для таких професій як: суддя, адвокат, прокурор», зазначили Ірина Літвінова та Юлія Ланцедова.

З метою допомоги у формуванні особистісного професійного самовизначення та вибору в майбутньому професії юриста, Лілія Грекова та Діана Майстро надали інформацію про Юридичний факультет (структуру, напрямки діяльності, різнобічне студентське життя в НАУ) та перспективи працевлаштування випускників після закінчення ВНЗ в органах державної влади, судових органах тощо.

Завершуючи зустріч науково-педагогічні працівники запросили майбутніх абітурієнтів до вступу на Юридичний факультет Національного авіаційного університету.

 

 

01 01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет