АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Середа, 18 Вересня 2024, 17:40
Профорієнтація молоді – запорука свідомого вибору майбутньої професії

18 вересня 2024 року завідувач кафедри конституційного і адміністративного права Юридичного факультету Людмила Шапенко разом із представниками факультетів та інститутів Національного авіаційного університету взяла участь у профорієнтаційному заході для учнів 9-11 класів Середньої загальноосвітньої школи № 223 м. Києва.

До уваги старшокласників представлено інформацію щодо  особливостей організації освітнього процесу в Національному авіаційному університеті, а також структури та діяльності Юридичного факультету. Зокрема, Людмила Шапенко розповіла про переваги здобуття вищої освіти за спеціальностями 081 «Право» та 262 «Правоохоронна діяльність», умови вступу та навчання за відповідними освітньо-професійними програмами, проходження практики і працевлаштування, напрямки співпраці з вітчизняними та закордонними ЗВО, підходи до реалізації концепції студентоцентризму та сприяння особистісного розвитку студентської молоді.

Наприкінці заходу всі учасники мали можливість переглянути презентацію, в якій детально розглянуто найбільш затребувані на ринку праці види юридичної професії, а також отримати запрошення до участі у науково-практичних та освітньо-просвітницьких заходах Юридичного факультету.

©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет