АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

П’ятниця, 29 Вересня 2023, 07:27
Профорієнтація молоді – шлях до омріяної професії

28 вересня 2023 року доцент кафедри конституційного і адміністративного права Юридичного факультету Людмила Шапенко разом із представниками Національного авіаційного університету взяла участь у профорієнтаційному заході для учнів старших класів Гімназії біотехнологій № 177 м. Києва.

До уваги старшокласників було представлено інформацію про діяльність різних структурних підрозділів університету. Зокрема, розкрито особливості організації освітнього процесу на Юридичному факультеті, надано вичерпні відповіді на питання щодо здобуття вищої освіти за спеціальностями 081 «Право» та 262 «Правоохоронна діяльність», розкрито умови вступу та навчання за відповідними освітньо-професійними програмами, особливості співпраці з вітчизняними та закордонними ЗВО тощо.

Всі учасники заходу мали можливість переглянути презентацію на тему «Юрист майбутнього: мрія чи реальність?», в якій детально розглянуто не лише класичні види юридичної професії, а й більш сучасні, такі як юрист зі штучного інтелекту, кіберполіцейський, юрист із захисту даних, криптоправник, медіаполіцейський, кіберслідчий, юридичний інженер, юридичний дизайнер, без яких складно уявити майбутній розвиток юриспруденції та правової держави в Україні.

01 01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет