АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Субота, 4 Листопада 2023, 08:32
Профорієнтація – крок до правильного вибору майбутньої професії

3 листопада 2023 року завідувач кафедри кримінального права і процесу Юридичного факультету Софія Лихова спільно зі старшим викладачем кафедри Діаною Майстро провели онлайн профорієнтацію в Спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням англійської мови № 92 імені Івана Франка міста Києва.

Мета заходу – ознайомити учнів з напрямками підготовки здобувачів вищої освіти на Юридичному факультеті та різнобічним студентським життям студентів.

У ході спілкування зі школярами майбутнім абутурієнтам надано вичерпну інформацію щодо умов вступу до навчального закладу та особливостей навчання в ньому, можливостей розкриття своїх здібностей у позанавчальний час – у науковій, громадській роботі, спортивному та культурно-масовому житті.

Під час проведення даного заходу учні також взяли участь у брейн-рингу, під час якого вони відповідали на питання, які зараз хвилюють кожного громадянина України, зокрема: права громадянина, закріплені у Конституції України; що таке «воєнний стан»?; обмеження прав та свобод, які застосовуються під час воєнного стану; інші питання, пов’язані із сучасним правовим життям України.

Проведена профорієнтаційна зустріч дозволила майбутнім випускникам не лише перевірити свої знання, а й для декого – обрати майбутню професію юриста та правоохоронця.

01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет