АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Четвер, 1 Грудня 2022, 07:17
Профорієнтаційні заходи студентів ЮФ – допомога у виборі майбутньої професії

30 листопада 2022 року студентка 2 курсу Юридичного факультету Яна Кушнір під керівництвом доцента кафедри конституційного і адміністративного права Людмили Шапенко провела профорієнтаційний захід для учнів старших класів Старосинявського ліцею імені Олександра Романенка на тему «Юридична освіта та юридична професія в умовах сьогодення».

Під час зустрічі старшокласники дізналися про особливості юридичної професії в сучасному світі, її основні види, а також компетентнісні, моральні та етичні вимоги до фахівців у сфері юриспруденції.

Також майбутні випускники переглянули презентаційні матеріали, в яких продемонстровано специфіку роботи кафедр та інших структурних підрозділів Юридичного факультету НАУ; ознайомилися зі спеціальностями та освітніми програмами, за якими здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти, перевагами навчання на англомовному проєкті за спеціальністю 081 «Право», організацією освітнього процесу та дозвіллям студентської молоді.

Наприкінці заходу всі присутні отримали запрошення до участі у науково-просвітницьких заходах факультету та Днях відкритих дверей НАУ, щоб дізнатися більше про перспективи здобуття вищої освіти та діяльність університету.

 

01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет