АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Субота, 8 Жовтня 2022, 09:49
Профорієнтаційна зустріч зі студентами Рівненського фахового коледжу економіки та бізнесу

7 жовтня 2022 року професор кафедри теорії та історії держави і права Юридичного факультету Світлана Головко провела профорієнтаційну тематичну онлайн-зустріч зі студентами Рівненського фахового коледжу економіки та бізнесу.

Профорієнтаційний захід на тему «У світі юридичних професій» був спрямований на актуалізацію фахового вибору студентів ЗВО І-ІІ рівня акредитації, з’ясування їхньої мотивації до майбутньої професії та кар’єрного зростання. З учнями обговорено особливості юридичних професій прокурора і адвоката в незалежній Україні, питання про необхідність та обов’язок громадян дотримуватися Законів України відповідно до принципу правової держави – рівності всіх перед законом.

Під час проведення профорієнтаційної зустрічі студенти ознайомилися також з історією створення, розвитку та діяльності Національного авіаційного університету та Юридичного факультету, діяльністю органів студентського самоврядування, специфікою підготовки майбутніх юристів, організацією навчального процесу та особливостями навчання на англомовному проєкті.

«Випускники Юридичного факультету мають значні успіхи в практичній діяльності та працюють в органах державної влади, судах, органах прокуратури, правоохоронних органах та успішно ведуть юридичну практику. Кожного місяця наші випускники-стейкхолдери зустрічаються зі здобувачами вищої освіти та діляться досвідом, який вони здобули у стінах університету та поза його межами. Така тісна співпраця є свідченням того, що Юридичний факультет Національного авіаційного університету – це велика родина, де кожен студент не залишається обділений увагою та має можливість розвиватись як особистість. Юридичний факультет щиро дякує директору коледжу Василю Романчуку за допомогу в організації просвітницького заходу. Ми впевнені, що висока правова культура суспільства сприятиме подальшій консолідації українського суспільства та процвітанню рідної України!», зазначила Світлана Головко.

 

01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет