АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Середа, 29 Травня 2024, 06:14
Профорієнтаційна зустріч на тему «Діалоги про війну: повномасштабне вторгнення»

28 травня 2024 року, на запрошення директора опорного закладу освіти «Жукинський ліцей» Пірнівської сільської ради Вишгородського району Київської області Ірини Шурубури, в рамках договору про співробітництво професором кафедри кримінального права і процесу Юридичного факультету Оксаною Пановою проведено онлайн-презентацію для старшокласників на тему «Діалоги про війну: повномасштабне вторгнення».

Зустріч проведено в рамках циклу уроків «Міста Героїв. Перемоги України у війні», присвячених звільненню населених пунктів різних регіонів нашої держави від російської окупації.

Спікерами зазначено, що 2 квітня 2022 року від окупантів повністю визволили Київщину й Чернігівщину, а 4 квітня – Житомирщину та Сумщину, пізніше – населені пункти Харківщини, Херсон. Звільнення цих міст і сіл стало можливим завдяки героїзму українських воїнів, підтримці українського народу, ефективній координації дій Сил безпеки й оборони України, військовій допомозі з боку країн-партнерів, а також свідченням того, що український народ не здасться, буде боротися за свою свободу і перемогу.

Наприкінці заходу майбутнім абітурієнтам було надано інформацію про діяльність Національного авіаційного університету та Юридичного факультету в ньому як структурного підрозділу, можливості для здобуття вищої освіти зі спеціальності 081 «Право» та 262 «Правоохоронна діяльність».

Бажаємо успіхів старшокласникам та маємо надію, що у результаті профорієнтаційної зустрічі випускники закладу освіти поповнять студентські лави Національного авіаційного університету.

01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет