АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Субота, 14 Вересня 2024, 07:57
Профорієнтаційна зустріч із учнями Київської гімназії № 154 

12 вересня 2024 року доцентом кафедри теорії та історії держави і права Юридичного факультету НАУ Світланою Головко спільно з вчителем Київської гімназії № 154 Іллею Іванченком проведено профорієнтаційну тематичну зустріч «Національний авіаційний університет: з нами в успішне майбутнє!» з учнями 10-А класу.

Під час спілкування з гімназистами обговорювалися питання історії потужного вітчизняного авіаційного закладу вищої освіти України, досягнення його видатних випускників. 

Учнів поінформовано щодо спектру діяльності з підготовки майбутніх фахівців у Національному авіаційному університеті та Юридичному факультеті, особливостей організації навчального процесу в університеті, основних напрямків діяльності факультету, форм і методів навчальної роботи, що здійснюється науково-педагогічними працівниками, особливостей проведення навчальних та юридичних практик. З великим інтересом майбутні абітурієнти сприйняли інформацію стосовно студентського самоврядування, культурно-масових заходів, що проводяться у вищому навчальному закладі.

«Випускники Юридичного факультету мають значні успіхи у професійній практичній діяльності, працюють в органах державної влади, судах, правоохоронних органах, успішно ведуть приватну юридичну практику. Національний авіаційний університет – це великий колектив, де кожен студент отримує можливість розвиватись як особистість. Запрошуємо Вас долучитися до нашої університетської родини та стати висококваліфікованими та успішними фахівцями», – зазначила Світлана Головко.

©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет