АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Середа, 3 Травня 2023, 05:46
Профорієнтаційна зустріч із учнями Клавдіївського ліцею імені Олександра Рибалка

2 травня 2023 року доцентом кафедри господарського, повітряного та космічного права Юридичного факультету Наталією Жмур проведено профорієнтаційну роботу в онлайн форматі для учнів 10 класу Клавдіївського ліцею імені Олександра Рибалка на тему «Екологічна культура виховання».

«Повномасштабне вторгнення російської федерації на територію України з 24 лютого 2022 року вже завдало та продовжує завдавати величезної шкоди людям та інфраструктурі населених пунктів, де тривають бойові дії. Також шкоду завдано і навколишньому природному середовищу. Чим довше триває війна, тим більше шкоди вона завдасть довкіллю, і тим більше наслідків ми матимемо в майбутньому. Тому екологічна культура виховання молоді є важливою, оскільки розбудова економіки неможлива без молодого покоління, яке несе в собі минуле, сьогодення і майбутнє та є основним носієм культури, особливо екологічної», розпочинаючи захід зазначила викладач.

У ході проведення бесіди Наталія Жмур розкрила екологічну культуру як складову системи національного і громадського виховання всіх верств населення України. Зазначено, що реформування екологічної освіти та виховання має здійснюватися з обов’язковим врахуванням екологічних законів, закономірностей, наукових принципів, що діють комплексно в біологічній, технологічній, економічній, соціальній та військовій сферах.

Наприкінці зустрічі старшокласники отримали запрошення на День відкритих дверей Національного авіаційного університету, який відбудеться 10 травня 2023 року о 1400 в онлайн-форматі на платформі ZOOM.

 

01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет