АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Середа, 5 Квітня 2023, 07:08
Профорієнтаційна зустріч із студентами Київського професійно-педагогічного коледжу ім. А. Макаренка

У ході заходу здобувачі освіти ознайомлені з важливими положеннями Міжнародних актів, Конституції України, Законів України, норми яких надають можливість зрозуміти значення юридичної професії в авіаційній галузі.

«Юристи в авіаційній сфері працюють з великим спектром клієнтів, зокрема: надають послуги міжнародним та українським авіакомпаніям, лізингодавцям, багатьом турагентствам та туроператорам, аеропортам, компаніям наземного обслуговування, duty free операторам, агентам з вантажних повітряних перевезень, пасажирам, долучаються до нормотворчої діяльності», зауважила викладач.

Найкраще на запитання «Чому обирати Юридичний факультет Національного авіаційного університету?» відповіли відеоролики, відзняті здобувачами освіти ЮФ НАУ та продемонстровані студентам коледжу ім. А. Макаренка.

На завершення зустрічі Наталя Хоцянівська надала детальну інформацію про правила вступу, переваги та особливості навчання на Юридичному факультеті та запросила бажаючих відвідати День відкритих дверей НАУ, що відбудеться 12 квітня 2023 року.

 

01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет