АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Середа, 1 Листопада 2023, 08:28
Профорієнтаційна зустріч із старшокласниками Спеціалізованої школи № 2 імені Д. Карбишева з поглибленим вивченням предметів природничого циклу

31 жовтня доцент кафедри теорії та історії держави і права Юридичного факультету Світлана Головко та вчитель Спеціалізованої школи № 2 імені Д. Карбишева з поглибленим вивченням предметів природничого циклу Володимир Сіпій спільно організували та провели для учнів 11-А класу профорієнтаційний тематичний захід «Подолання конфліктів у молодіжному середовищі».

З великим інтересом майбутні абітурієнти переглянули презентацію про особливості корпоративної комунікації, конфлікти та їх класифікацію, основні стилі розв’язання конфліктів, алгоритм їх вирішення та наслідки. Основним меседжем бесіди стала теза: «Якщо в житті є можливість зробити крок назад, щоб уникнути конфлікту, – краще його зробити!»

Під час проведення заходу старшокласники були поінформовані щодо спектру діяльності Національного авіаційного університету з підготовки майбутніх фахівців, організації навчального процесу та основних напрямків діяльності Юридичного факультету, особливостей проведення виробничих і юридичних практик.

01 01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет