АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Субота, 15 Жовтня 2022, 07:32
Профорієнтаційна робота зі старшокласниками – орієнтир на вибір професії

14 жовтня 2022 року доцентом кафедри цивільного права і процесу Юридичного факультету Ганною Грабовською для старшокласників ЗОШ №189, №39, №147 м. Києва проведено профорієнтаційну зустріч на тему «Формування правової держави в Україні».

Викладачем акцентовано увагу школярів на досвід формування громадянського суспільства та правової держави в Україні та нагальній потребі підвищення рівня правової культури і правосвідомості громадян. «Одним з найважливіших шляхів становлення й розвитку індивідуальної і загальносуспільної правової свідомості та правової культури є правове виховання населення, зокрема правова освіта, правова пропаганда й агітація, самовиховання, тобто правова діяльність, спрямована на формування у людей високого рівня правової свідомості та правової культури», зазначила пані Ганна.

Наприкінці зустрічі учням запропоновано завітати 20 жовтня на «День відкритих дверей НАУ» та дізнатися більше інформації про перспективи навчання в авіаційному вищому навчальному закладі нашої держави.

Реєстрація для учасників заходу обов’язкова за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1tPnhTtGHUuQgJS6pOv_IoqHYYDc_MlUjSd8-7nnm20g/viewform?fbclid=IwAR0WrvvZiCd5oHmPdcY26FfRfl9IvFUaUGHl0ciXf_o6oklwSwpr-DFmxIU&edit_requested=true 

 

01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет