АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Середа, 21 Вересня 2022, 12:04
Профорієнтаційна робота Юридичного факультету спільно з управлінням освіти, молоді та спорту Святошинської РДА м. Києва продовжується

20 вересня 2022 року доцентом кафедри цивільного права і процесу Юридичного факультету Ганною Грабовською спільно з управлінням освіти, молоді та спорту Святошинської РДА м. Києва проведено зустріч з старшокласниками середньої загальноосвітньої школи №35 м. Києва на тему «Особливості функціонування сімейних форм виховання в сучасних умовах».

Під час зустрічі Ганна Грабовська акцентувала увагу учнів на важливості обговорення та ознайомлення з правовими питаннями усиновлення дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування в сучасних умовах, а також забезпечення захисту життєво важливих інтересів неповнолітніх.

Здобувачі вищої освіти третього курсу ПР-302Б Анастасія Лисюк, Єлизавета Хомусько, Анжеліка Шепетько підготували презентацію, яка допомогла старшокласникам не тільки теоретично сприйняти інформацію про усиновлення дітей-сиріт, а й практично перевірити свої знання з поданого матеріалу.

Наприкінці заходу майбутнім випускникам надано інформацію про діяльність та підготовку фахівців в сфері авіації та космонавтики на Юридичному факультеті, обговорено перспективи подальшої співпраці з управлінням освіти, молоді та спорту Святошинської РДА м. Києва в аспекті проведення організаційно-виховних заходів серед учнів закладів загальної середньої освіти.

 

01 01 01
01 01 01
01 01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет