АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Середа, 25 Жовтня 2023, 09:03
Професор Київського університету імені Тараса Шевченка Василь Костицький провів бінарне заняття для студентів Юридичного факультету

Нещодавно на Юридичному факультеті для здобувачів освіти 1 курсу освітнього ступеня «Бакалавр» проведено бінарне заняття за участі доктора юридичних наук, академіка Національної академії правових наук України, професора Київського університету імені Тараса Шевченка, президента ВГО «Асоціація українських правників», Заслуженого юриста України Василя Костицького.

Мета – окреслення питань та проблем щодо вивчення дисципліни «Теорія держави і права», формування праворозуміння в майбутніх правників та впровадження сучасних освітніх технологій, інтерактивних методів і засобів навчання в освітній процес.

Видатний науковець обговорив із студентами поняття та роль «Теорії держави і права» як фундаментальної науки та навчальної дисципліни, проаналізував сучасні підходи до визначення предмета «Теорії держави і права», його особливості в умовах сьогодення. Водночас, завідувачка кафедри теорії та історії держави і права Олена Макеєва розповіла про функції дисципліни «Теорії держави і права», її місце в системі юридичних та суспільних наук, сучасний стан та перспективи розвитку даної юридичної науки в Україні. Від двох спікерів здобувачі освіти отримали цінні поради щодо засвоєння знань із зазначеної базової та фундаментальної дисципліни для вивчення у подальшому галузей права України.

На завершення заняття Василь Костицький подарував на згадку авторський підручник «Вибрані проблеми теорії права» (2022 р.), який було передано до навчальної лабораторії методичного супроводження освітнього процесу для користування студентами.

01 01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет