АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Субота, 23 Березня 2024, 06:01
Професор кафедри конституційного і адміністративного права Марина Дей взяла участь програмі KA1 – Навчальна мобільність осіб – Мобільність персоналу для викладацької та навчальної діяльності між програмою та країнами-партнерами

З 18 по 22 березня 2024 року професор кафедри конституційного і адміністративного права Юридичного факультету Марина Дей, завдяки участі в програмі Erasmus+ KA1, представляла Національний авіаційний університет у Республіці Хорватія.

Дана міжнародна академічна мобільність стала можливою завдячуючи фінансовій підтримці Європейського Союзу та університету PAR University College у Rijeci.

Під час візиту Марина Дей не лише представила Університет на міжнародному рівні, але й провела детальний аналіз наукових досліджень та поділилася із зарубіжними колегами власним досвідом участі в міжнародних проєктах. Також, вона взяла активну участь у 13-й Міжнародній конференції лідерів PAR – PILC 2024, яка фокусувалася на темі лідерства в контексті майбутньої роботи, включаючи виклики та перспективи розвитку штучного інтелекту.

Позитивним є те, що конференція проведена із застосуванням міждисциплінарного підходу, що дозволив учасникам обмінюватися ідеями та досвідом у широкому спектрі тематик. Дана подія зібрала близько 200 учасників з різних країн, сприяючи формуванню нових наукових, освітніх та професійних зв’язків.

Особливу увагу учасників привернули панельні дискусії та воркшопи, які охопили важливі питання майбутньої роботи із застосуванням інновацій у сфері штучного інтелекту. Представники наукової спільноти мали можливість представити власні дослідження, обговорити теоретичні та емпіричні знахідки та розширити професійні горизонти.

Важливим результатом участі у даній конференції стало не лише розширення міжнародного наукового співтовариства НАУ, але й зміцнення зв’язків з академічними та професійними колами Європи, що є вагомим внеском у розвиток наукової та освітньої діяльності Університету в контексті глобалізації та міжнародної інтеграції.

Керівництво Національного авіаційного університету висловлює вдячність програмі Erasmus+, університету PAR University College, усім організаторам та учасникам конференції за надану можливість стати частиною цієї значущої події. Така співпраця не лише сприяє розвитку академічного співтовариства, але й відкриває нові перспективи для майбутнього розвитку в області освіти та науки.

01 01
01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет