АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

П’ятниця, 5 Травня 2023, 20:26
Продовжуються зустрічі студентів спеціальності 081 «Право» з юристами-практиками

4 травня 2023 року кафедрою господарського, повітряного та космічного права Юридичного факультету організовано зустріч здобувачів вищої освіти 4 курсу з юристом Адвокатського об’єднання «Suprema Lex» Олександром Роздорожним.

Запрошений гість провів для студентів онлайн-лекцію на тему «Практичні аспекти виконання судових рішень в господарському процесі». Під час виступу пан Олександр поділився зі студентами практичними ситуаціями, з якими він особисто та адвокатське об’єднання «Suprema Lex» зустрічалися під час виконання різних судових рішень, прийнятих господарськими судами.

Неабияке зацікавлення у здобувачів освіти та викладачів викликало роз’яснення юристом практичних тенденцій виконання судових рішень, прийнятих щодо немайнових зобов’язань та рішень, які прийняті у зв’язку з невиконанням судових рішень іноземними контрагентами.

Присутні активно долучилися до живої дискусії, зокрема, що стосувалася питання залучення до виконання судових рішень колекторських компаній, а також перспективності притягнення до кримінальної відповідальності керівників компаній, які ухиляються від виконання судових рішень.

Подібні зустрічі в форматі офлайн та онлайн не рідкість для студентів-правників. Вони регулярно зустрічаються з представниками практичної сфери, що дає змогу визначити себе в юриспруденції та зробити в подальшому вірний професійний вибір.

 

01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет