АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

П’ятниця, 5 Серпня 2022, 07:50
Продовжується співпраця Юридичного факультету із Саарландським університетом в рамках програми Еразмус+

У Національному авіаційному університеті навіть під час воєнного стану продовжують реалізовуватися проєкти Європейського Союзу Еразмус+ за напрямом КА1: «Навчальна (академічна) мобільність». Дані програми спрямовані на реалізацію права на міжнародну академічну мобільність та є важливою складовою стратегії інтернаціоналізації університету в міжнародному освітянському просторі. Заклади вищої освіти – партнери НАУ висловлюють свою підтримку та солідарність з Україною, сподівання на подальшу плідну співпрацю, а також надають допомогу здобувачам вищої освіти та викладачам.

Свідченням цього є лист від Європейського інституту Саарландського університету Saarland University (Німеччина) про можливість продовження навчання здобувачами вищої освіти освітнього ступеня “Бакалавр” Юридичного факультету (5 осіб), які навчалися з 11 квітня по 22 липня 2022 року в рамках програми Erasmus+ КА 171.

Три студентки із п’яти, які проходили навчання по обміну у другому семестрі 2021-2022 навчального року виявили бажання залишитись та продовжити навчання в даному закладі вищої освіти у першому семестрі 2022-2023 навчального року, зокрема це: Дарина Шикерява, Юлія Рябоконь, Олена Ковригіна.

Сьогодні на Юридичному факультеті оголошено конкурс на заміщення двох вакантних місць в рамках даної міжнародної програми мобільності та найближчими днями планується проведення конкурсного відбору.

ЗАВАНТАЖИТИ ЛИСТ

 

01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет