АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Субота, 27 Січня 2024, 06:14
Продовжуємо традицію зустрічей з успішними випускниками

На Юридичному факультеті велику увагу приділено реалізації стратегічних цілей, однією з яких є активна співпраця з роботодавцями та випускниками-стейкхолдерами задля забезпечення гнучкого реагування на тенденцію розвитку ринку праці та працевлаштування випускників з врахуванням основних напрямків державної політики у сфері зайнятості населення.

Так, 26 січня 2024 року т.в.о. декана Юридичного факультету Ірина Сопілко зустрілася із прокурором третього відділу управління процесуального керівництва досудовим розслідуванням та підтримання публічного обвинувачення Департаменту нагляду за додержанням законів Національною поліцією України та органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю Офісу Генерального прокурора, випускником факультету 2009 року Віктором Бережником.

У процесі розмови між сторонами досягнуто згоди щодо подальшого ведення переговорів із керівництвом обласних прокуратур з метою укладення договорів про співробітництво, предметом яких є практична діяльність у сфері забезпечення підготовки здобувачів вищої освіти таких спеціальностей 081 «Право» та 262 «Правоохоронна діяльність».

Також, в рамках вивчення навчальної дисципліни «Прокуратура України» Віктор Бережник зустрівся із здобувачами освіти спеціальності 262 «Правоохоронна діяльність» групи ПР-107Б та поділився з ними секретами свого успіху й розповів про основні функції та завдання, які він виконує кожного дня задля утвердження верховенства права, забезпечення законності, зміцнення правопорядку, притягнення правопорушників до відповідальності та відшкодування завданих державі збитків.

Запрошуємо випускників Юридичного факультету до наступних зустрічей в офлайн та онлайн форматах та будемо раді бачити всіх у стінах рідного навчального закладу! Творімо нашу історію разом!

01 01
01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет