АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Неділя, 1 Травня 2022, 04:17
Проблеми та їх наслідки у сфері кібербезпеки в умовах війни

29 квітня 2022 року колектив кафедри конституційного та адміністративного права Юридичного факультету взяв участь в онлайн-майстерні з кібербезпеки в рамках конференції “Наслідки війни: переосмислення майбутнього громадянського суспільства”, організованій Центром демократії та верховенства права й Ініціативою секторальної підтримки громадянського суспільства.

Спікерами виступили Мар’яна Яцишин – комунікаційниця та консультантка цифрової безпеки, SAFETAG аудиторка та Аліна Елєвтєрова – консультантка з цифрової безпеки “Лабораторії цифрової безпеки”.

«Мета майстерні – посилити спроможність учасників безпечно користуватися пристроями та захищати персональні дані, надавши їм необхідну тематичну інформацію та практичні інструменти», – зазначили тренерки. Щоб досягти цієї мети, пані Аліна та пані Мар’яна розповіли про те, як захистити:

власні комунікації через телефонні розмови та месенджери;

дані на смартфонах, флешках, ноутбуках;

сайти та особисті соціальні мережі.

Окрім цього, консультантки поділилися секретом, як підготувати свої пристрої до перевірок на блокпостах і безпечно передавати фото та відео.

Будь-яка інформація, в тому числі й персональна є надзвичайно цінним ресурсом та повинна захищатися на високому рівні, особливо під час війни. Усі учасники вкотре переконалися у цьому, отримавши корисну інформацію, яку зможуть застосовувати у повсякденному житті.

 

01 01 01
01 01 01
  01  
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет