АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Субота, 27 Серпня 2022, 13:11
Представники Юридичного факультету взяли участь у міжнародному онлайн-воркшопі «Global Legal Skills Virtual Workshop 3»

26 серпня 2022 року викладач англомовного проєкту Юридичного факультету, доцент кафедри цивільного права і процесу Валерія Філінович взяла участь у міжнародному онлайн воркшопі «Global Legal Skills Virtual Workshop 3», організованому Global Legal Skills Conference Series у співпраці із Асоціацією американських юридичних шкіл з порівняльного права та американським відділенням Комітету з вивчення міжнародного права Асоціації міжнародного права.

Даний захід присвячено поточним результатам серії віртуальних семінарів GLS щодо налагодження контактів між людьми для покращення викладання юридичних навичок в українських юридичних школах.

Учасники воркшопу представили та обговорили успішні кейси побудови інституційного партнерства між міжнародними та українськими університетами й можливості встановлення даного виду партнерства між юридичними школами на національному та міжнародному рівнях.

По завершенню пленарного засідання науковці взяли участь у дискусійних групах, присвячених наступним тематикам:

побудова інституційного партнерства: хороші практики, що можна і чого не можна робити;

використання юридичної бібліотеки Конгресу для правових досліджень;

вивчення можливостей запровадження курсу порівняльного права щодо сексуальної орієнтації в українських юридичних школах.

Дані заходи є досить важливими не тільки для налагодження міжнародних контактів серед науковців, але й для обміну досвідом та навичками викладання правових дисциплін на юридичних факультетах та в правових школах.

 

01 01 01
01 01 01
01  01  
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет