АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Неділя, 16 Червня 2024, 08:22
Представники Юридичного факультету візьмуть участь у XVI Всесвітньому конгресі з аграрного права UMAU (Бразилія)

11 червня 2024 року науковим комітетом XVI Всесвітнього конгресу з аграрного права UMAU схвалено наукову доповідь в.о. декана Юридичного факультету, професорки Ірини Сопілки та доцентки кафедри господарського, повітряного та космічного права Наталії Жмур для участі у вище зазначеному Конгресі, який проходитиме з 10 по 13 вересня 2024 року в місті Белем-ду-Пара (Бразилія).

Дана наукова подія приурочена відзначенню 100-річчя аграрного права, співорганізатором якої є Бразильська академія юридичних наук.

Ірина Сопілко та Наталія Жмур представлятимуть Національний авіаційний університет виступаючи з доповіддю «On the implementation of the Green Deal policy in Ukraine (For the Agricultural Sector during wartime).

«Вважаємо, що наша участь у даному Конгресі розширить горизонти співпраці Університету з провідними закордонними науковими установами, а саме найголовніше, що такі зустрічі й живе спілкування з колегами з багатьох країн світу – це унікальний шанс для винесення свого наукового доробку до фахового обговорення та таким чином розширення свого бачення щодо проблем, які існують не тільки в нашій країні, але в країнах-партнерах», зазначили учасниці.

Інформації про Конгрес можна отримати за посиланням.

01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет