АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Субота, 1 Січня 2022, 08:32
Представники Юридичного факультету відвідали Спеціалізований обласний будинок дитини м. Боярка

30 грудня 2021 року декан Юридичного факультету Ірина Сопілко разом із заступником з навчально-організаційної роботи Ніною Троцюк відвідали комунальний заклад Київської обласної ради «Спеціалізований обласний будинок дитини міста Боярка».

Дружній та привітний колектив дитячого будинку, який піклується про вихованців та любить кожного з них, зустрів з посмішкою гостей-волонтерів, адже восьмий рік поспіль студенти та керівний склад факультету організовують до Дня Святого Миколая та Дня захисту дітей свято для малечі. Проте, нажаль, пандемія Covid-19 внесла певні корективи в життя кожного з нас та у зв’язку із запровадженням карантинних обмежень вже два роки волонтери не мають можливості безпосередньо поспілкуватися із вихованцями, влаштувати їм справжнє казкове диво та подарувати особисто подарунки.

Керівним складом факультету передано вихователям закладу подарунки, необхідні побутові речі для потреб будинку, засоби особистої гігієни, памперси, які придбано на добровільні внески, що зібрано протягом листопада-грудня студентами та науково-педагогічними працівниками під час проведення благодійної акції «Творимо добро разом!».

Декан факультету Ірина Сопілко побажала працівникам Спеціалізованого обласного будинку дитини міцного здоров’я, здійснення усіх мрій в Новому році та подякувала за їх віддану працю й безмежну любов дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, які щодня потребують звичайного людського тепла, уваги та посмішки.

Не залишайтесь осторонь і не будьте байдужими до тих, кому потрібна Ваша допомога. Творіть добро завжди, об’єднуйтесь заради майбутнього, адже саме дітки – наше майбутнє, наша надія на краще життя та ключ до щасливого буття!

 

 

01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет