АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Субота, 18 Листопада 2023, 09:05
Представники Юридичного факультету – учасники Ювілейних наукових читань, присвячених пам’яті академіка Володимира Володимировича Копєйчикова

17 листопада 2023 року здобувачка вищої освіти першого (бакалаврського) рівня Юридичного факультету Ольга Гончарук (ПР-401Б) та здобувачка третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти за спеціальністю 081 «Право» Ірина Юдіна разом із науковим керівником – заступником декана, к.ю.н., доцентом Ніною Троцюк прийняли участь у Ювілейних наукових читаннях, присвячених пам’яті академіка Володимира Володимировича Копєйчикова (100 річчя з дня народження).

Ініціатором наукового заходу є кафедра теорії держави та права Національної академії внутрішніх справ, а його модератором – Максим Пендюра, завідувач кафедри теорії держави та права Національної академії внутрішніх справ, кандидат юридичних наук, доцент.

Особливу увагу організатори та учасники заходу приділили життєвому шляху і творчому доробку В.В. Копєйчикова. Учасники зібрання обмінялися думками з низки актуальних проблем держави та права, зокрема: сутність, принципи, функції, механізм, форма сучасної держави, її взаємозв’язок і взаємодія з громадянським суспільством, природа права як особливого соціокультурного феномена та інших правових явищ і процесів.

Представники Юридичного факультету презентували тези-доповіді, які будуть включені у збірник, а саме: Захист прав дітей під час дії правового режиму воєнного стану (доповідач – к.ю.н., доцент Троцюк Н.В.); Висновок експерта як самостійний засіб доказування в адміністративному судочинстві (доповідач – аспірантка 2-го року навчання ЮФ НАУ Юдіна І.В.); Компенсація жертвам збройної агресії: поняття та правове регулювання (доповідач – студентка групи ПР-401Б Гончарук О.О.).

Дякуємо колегам за запрошення, створення чудової платформи для наукового спілкування та за надану можливість долучитися до плідних наукових дискусій. Це безцінний досвід, особливо для молодих науковців!

01 01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет