АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Середа, 15 Грудня 2021, 09:54
Правовий лабіринт «Право в інформаційному просторі»

14 грудня 2021 року з нагоди відзначення Всеукраїнського тижня права та в рамках співпраці із зовнішніми стейкхолдерами, доцентом кафедри конституційного і адміністративного права Людмилою Шапенко разом зі студенткою 2-го курсу Юридичного факультету Альбіною Шарко серед учнів старших класів СЗШ І-ІІІ ступенів № 308 Деснянського району м. Києва проведено правову онлайн-гру «Правовий лабіринт «Право в інформаційному просторі»».

Зі вступним словом виступила Людмила Шапенко, яка привітала учасників з Міжнародним днем прав людини, що традиційно відзначається 10 грудня, та відзначила важливість запровадження високих правових стандартів, популяризації юридичних знань серед молоді, підвищення їх загального рівня правової свідомості та правової культури, а також необхідність усвідомлення кожним громадянином ролі і цінності права в сучасних умовах розвитку інформаційного суспільства.

Гра проходила у чотири раунди: «Інтелектуальний штурм», «Юридичний рахунок», «Юридична консультація» та «Правознавство в смартфоні», в кожному з яких учні мали можливість продемонструвати свої знання Конституції України, розуміння юридичної термінології та вміння використовувати правові засоби захисту прав людини і громадянина.

За результатами всіх раундів переможцями стали: Олексій Береговський (І місце), Ірина Можар (ІІ місце), Денис Ходем та Поліна Єгорова (ІІІ місце), які були нагороджені дипломами.

 

 

01 01
01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет