АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

П’ятниця, 8 Грудня 2023, 06:17
Права людини в умовах правового режиму воєнного стану

7 грудня 2023 року доцент кафедри конституційного і адміністративного права Юридичного факультету Людмила Шапенко в рамках відзначення Всеукраїнського тижня права для учнів 9-11 класів Школи І-ІІІ ступенів № 308 Деснянського району м. Києва провела лекцію на тему «Права людини в умовах правового режиму воєнного стану».

Даний захід організований з метою поглиблення знань учнівської молоді щодо прав і свобод людини та громадянина, закріплених в національних і міжнародних нормативно-правових актах, основних засобів забезпечення захисту прав дитини та дотримання загальнолюдських морально-естетичних принципів.

Спікеркою висвітлено проблеми захисту прав людини в умовах правового режиму воєнного стану, проаналізовано ряд питань щодо обмеження прав людини і громадянина у непростий для нашої держави час, а також обговорено окремі конституційні права і свободи громадян, які не можуть бути обмежені за жодних обставин.

Наприкінці зустрічі до уваги старшокласників представлено презентацію Юридичного факультету, в якій проілюстровано перспективи навчання за спеціальностями 081 «Право» та 262 «Правоохоронна діяльність», а також додатково проінформовано абітурієнтів про структуру та особливості діяльності факультету.

01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет