АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Субота, 16 Березня 2024, 12:40
Поєднання теорії і практики під час вивчення кримінального права і процесу

15 березня 2024 року здобувачі вищої освіти Юридичного факультету відвідали онлайн засідання Солом’янського районного суду міста Києва з метою закріплення теоретичних знань та набуття практичних навичок з кримінального права і процесу.

Завдяки YouTube-каналу «Судова влада України» студенти переглянули засідання по справі за обвинуваченням у вчиненні кримінального правопорушення, склад якого передбачений в диспозиції ч.2 ст. 438 Кримінального кодексу України «Порушення законів та звичаїв війни».

Загалом, кафедра не обмежується лише вивченням судової практики України, а також надає можливість здобувачам вищої освіти відвідувати судові засідання з розгляду справ за кримінальними правопорушеннями у США, КНР та таким чином знайомитися з судовими системами цих країн. Окрім того, під час практичних занять майбутні правники постійно здійснюють аналіз рішень Європейського Суду з прав людини.

Такі заходи є цікавими та корисними для здобувачів, адже вони сприяють формуванню загальних і спеціальних компетентностей, набуттю теоретичних та практичних навичок під час освітнього процесу, оскільки саме це підвищує їхню професійну майстерність під час навчання та розширює знання правових систем світу.

01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет