АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Четвер, 17 Жовтня 2024, 17:45
Поєднання теорії і практики: бінарне практичне заняття з начальником відділу цивільного захисту та пожежної безпеки управління безпеки Національного авіаційного університету Юрієм Сидоренко 

17 жовтня 2024 року професорка кафедри кримінального права і процесу Юридичного факультету НАУ Оксана Панова та начальник відділу цивільного захисту та пожежної безпеки управління безпеки НАУ Юрій Сидоренко провели для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня освіти спеціальності 262  «Правоохоронна діяльність» бінарне практичне заняття з навчальної дисципліни «Спеціальна техніка».

Захід проведено в рамках вивчення теми «Засоби охоронно-пожежної сигналізації», головна мета якого полягала у поглибленому вивченні засобів охоронно-пожежної сигналізації, а також ознайомленні здобувачів із сучасними технологіями, що використовуються при забезпеченні системи пожежної охорони. 

Юрій Сидоренко продемонструвала сучасне обладнання, яке використовується в Національному авіаційному університеті на базі гуртожитку № 5 Студентського містечка  та поділився реальними прикладами зі своєї професійної діяльності, що зробило зустріч ще більш захоплюючою та корисною для здобувачів.

Особливу увагу було приділено питанню формування проектно-технічної документації та особливостям встановлення пожежних датчиків (димових, теплових, сполучених, ручних).

Проведена зустріч дала можливість здобувачам освіти отримати практичні знання щодо засобів охоронно-пожежної сигналізації.

©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет