АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Субота, 15 Квітня 2023, 07:21
Плідна співпраця Юридичного факультету із випускниками-стейкхолдерами

14 квітня 2023 року випускницею 2012 року Юридичного інституту НАУ, адвокаткою, стейкхолдером Яною Горбатюк для студентів 3-го курсу Юридичного факультету проведено лекцію на тему «Правовий статус товариства з обмеженою відповідальністю та товариства з додатковою відповідальністю».

Дану зустріч організовано в рамках вивчення навчальної дисципліни «Корпоративне право», з метою ознайомлення студентів із практичними аспектами створення та державної реєстрації господарських товариств.

Спікерка розкрила стадії та процедуру реєстрації ТОВ і ТДВ, розповіла про структуру органів управління в даних видах господарських товариств, порядок отримання інформації з ЄДР про суб’єктів господарювання, процедуру видачі, переоформлення та анулювання ліцензій, виокремила корпоративні права учасників, навчила легалізовувати щойно створену юридичну особу, навела перелік документів, необхідних для реєстрації ТОВ та ДТВ та вимоги до змісту установчих документів.

«Ви повинні усвідомити, що вчитеся не задля навчання, а задля вміння та розуміння. Знати, умовно, статтю закону замало – потрібно вміти її застосувати в реальній ситуації. Таке навчання формує мислення. Ви не можете знати все законодавство, але повинні добре знати свою справу. Тому знайте, чого хочете, і впевнено рухайтесь до мети», – завершуючи виступ зазначила Яна Горбатюк.

01 01
01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет