АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Вівторок, 23 Квітня 2024, 06:29
Плідна наукова співпраця Юридичного факультету з Інститутом держави і права ім. В.М. Корецького НАН України

22 квітня 2024 року в.о. декана Юридичного факультету Ірина Сопілко, завідувач кафедри теорії та історії держави і права Олена Макеєва та аспірант Олег Бойко взяли участь у XV щорічній Міжнародній науково-практичній конференції Інституту держави і права ім. В.М. Корецького НАН України «Правові засади нормотворчої діяльності: національний і зарубіжний досвід», яка присвячена 75-річчю Інституту держави і права імені В.М. Корецького НАН України».

Відкриваючи захід директор Інституту держави і права імені В.М. Корецького НАН України Олександр Скрипнюк звернувся до представників наукової та освітянської спільноти та побажав плідних наукових результатів.

В.о. декана Юридичного факультету Ірина Сопілко представила доповідь на тему «Нормотворча діяльність у сфері інформаційних правовідносин», а завідувач кафедри теорії та історії держави і права Олена Макеєва запропонувала до обговорення тему «Принцип верховенства права у нормотворчій діяльності органів державної влади». Олег Бойко, який є аспірантом 2-го року навчання виступив із темою «Правове регулювання та організація діяльності нотаріату України», таким чином апробувавши тему свого дисертаційного дослідження.

Такі заходи сприяють розвитку юридичної науки, зміцненню наукової співпраці провідних науково-дослідних установ та закладів вищої освіти, впровадженню результатів наукових досліджень у юридичну практичну діяльність.

 

01 01 01
01 01  
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет