АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

П’ятниця, 25 Червня 2021, 11:47
Підсумкові засідання наукових гуртків «Актуальні питання цивільного права» та «Актуальні питання права інтелектуальної власності»

24 червня 2021 року на Юридичному факультеті НАУ відбулося відкрите підсумкове засідання студентських наукових гуртків «Актуальні питання цивільного права» та «Актуальні питання права інтелектуальної власності» кафедри цивільного права і процесу.

Участь у заході взяли науково-педагогічні працівники кафедри та студенти-гуртківці. На підсумковому засіданні наукового гуртка були заслухані доповіді студентів 2-4 курсу Юридичного факультету, тематика яких була присвячена проблемам захисту авторських та патентних прав, особливостям надання охорони відповідним об’єктам, а також питанням статусу фізичних і юридичних осіб як суб’єктів цивільного права, правового регулювання спадкових відносин, захисту права власності та прав учасників договірних і недоговірних зобов’язань.

Під час обговорення роботи наукових гуртків їх керівники – доценти кафедри цивільного права і процесу, к.ю.н. В. Філінович та к.ю.н. Б. Щербина ознайомили присутніх із результатами наукової діяльності гуртківців, підвели підсумки роботи за 2020-2021 н.р. та визначили найкращі наукові праці учасників, які рекомендовано до опублікування в наукових журналах, зокрема у Юридичному Віснику «Повітряне і космічне право» та у збірниках тез міжнародних наукових конференцій.

©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет