АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Вівторок, 28 Травня 2024, 06:26
Підсумкове засідання наукового гуртка «Повітряне та космічне право»

27 травня 2024 року на Юридичному факультеті проведено підсумкове засідання студентського наукового гуртка «Повітряне та космічне право», який діє на кафедрі господарського, повітряного та космічного права під керівництвом старшого викладача Інни Поліщук.

У засіданні взяли участь здобувачі вищої освіти ОС «Бакалавр» Юридичного факультету та Факультету транспорту, менеджменту та логістики, які протягом року плідно працювали над дослідженнями актуальних проблем повітряного та космічного права, приймали участь у круглих столах, університетських, міжвузівських та зарубіжних конференціях.

Керівник гуртка Інна Поліщук доповіла про результати роботи гуртка протягом 2023-2024 навчального року, акцентуючи увагу на найважливіших висновках проведених досліджень з відповідними публікаціями їх результатів у збірниках наукових конференцій і фахових юридичних видань.

Учасники гуртка обговорили звіт про виконану роботу, одноголосно визнавши його результати задовільними та запропонували тематику для наукових досліджень на наступний навчальний рік.

Завершуючи роботу засідання, керівник гуртка відзначила найкращих його учасників: Карину Тищенко та Людмилу Карасьову (ПР-304Б), Валерію Білявську та Вікторію Колонську (ПР-302Б), Вікторію Авраменко та Анну Тимошенко (БС-306Б) та побажала всім учасникам подальших успіхів у наукових дослідженнях.

01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет