АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Субота, 18 Травня 2024, 06:13
Підсумкове засідання наукового гуртка «Господарське право»

17 травня 2024 року на Юридичному факультеті проведено підсумкове засідання наукового гуртка «Господарське право», який працював протягом навчального року на кафедрі господарського, повітряного та космічного права Юридичного факультету під керівництвом завідувача Любові Нецької.

У заході взяли участь здобувачі вищої освіти бакалаврського та магістерського рівнів, які протягом року плідно працювали над дослідженнями з актуальних питань господарського права та господарського процесу, результати яких опубліковані у збірниках наукових конференцій та фахових юридичних виданнях.

Члени гуртка обговорили звіт про виконану роботу, заслухали найважливіші висновки проведених досліджень, зауважили на значенні наукової діяльності для поглиблення знань з господарського права та процесу. Здобувачі освіти також констатували виконання планових завдань, а також запропонували нові можливі теми для досліджень у наступному навчальному році.

Окремі члени гуртка долучалися до науково-дослідної роботи кафедри господарського, повітряного та космічного права, що дозволило їм розвинути вміння та навички здійснення правових творчих розробок (Аліна Заяць, Дарія Матвієва, Ольга Гончарук, Анна Кононенко).

Завершуючи роботу засідання, науковий керівник зауважила на необхідність дотримання правил академічної доброчесності у науковій діяльності та доцільність попереднього заслуховування на засіданнях гуртківців підготовлених тез доповідей та інших авторських наукових робіт.

01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет