АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Середа, 29 Травня 2024, 06:21
Підсумкове засідання наукового гуртка «Актуальні проблеми кримінального процесу»

28 травня 2024 року на Юридичному факультеті проведено підсумкове засідання наукового гуртка «Актуальні проблеми кримінального процесу», який працював протягом навчального року на кафедрі кримінального права і процесу під керівництвом доцента кафедри Наталії Гольдберг.

У заході взяли участь здобувачі вищої освіти спеціальності 081 «Право» та 262 «Правоохоронна діяльність» та викладачі кафедри кримінального права і процесу Юридичного факультету.

Члени гуртка обговорили звіт про виконану роботу, заслухали найважливіші висновки проведених досліджень, зауважили на значенні наукової діяльності для поглиблення знань з кримінального процесу.

З підсумковими доповідями виступили студенти: Марина Дмитренко (ПР-301Б), Ольга Слуцька (ПР-302Б), Яна Темченко (ПР-302Б), Анжела Ципан (ПР-301Б), Вікторія Колонська (ПР-302Б), Валерія Білявська (ПР-302Б).

Підводячи підсумки роботи наукового осередку, завідувач кафедри Софія Лихова зазначила, що робота наукового гуртка є важливим етапом формування наукового потенціалу здобувачів вищої освіти та побажала плідної роботи у наступному навчальному році.

«Учасники наукового гуртка мають наукові публікації – статті у фахових виданнях категорії Б та публікації тез-доповідей у збірниках тез міжнародних наукових конференцій», зауважила професор кафедри Оксана Панова.

Науковим керівником запропоновано тематику засідань на 2024-2025 навчальний рік, яку підтримали одноголосно учасники та висловили пропозицію доповнити цей перелік і розглянути на початку навчального року тему «Новели кримінального процесуального закону в умовах воєнного стану».

У підсумку здобувачі вищої освіти зазначили, що проведення наукового гуртка з кримінального процесу стимулює наукову діяльність та дозволяє апробувати результати наукових їх досліджень.

01 01
01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет