АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Середа, 20 Вересня 2023, 05:59
Підписано Меморандум про співпрацю між Національним авіаційним університетом та Центральноукраїнським державним університетом імені Володимира Винниченка

19 вересня 2023 року за ініціативи Юридичного факультету в Національному авіаційному університеті відбулося підписання ректором НАУ Максимом Луцьким та ректором Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка Євгеном Соболем Меморандуму про співпрацю.

На зустрічі були присутні декан Юридичного факультету Володимир Нікітін та завідувач кафедри теорії та історії держави і права Олена Макеєва.

Метою підписаного Меморандуму є співробітництво з реалізації спільних проектів, науково- практичних заходів, у тому числі обмін інформацією і досвідом в межах відповідних функцій і повноважень, підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників, здійснення практичної діяльності у сфері забезпечення підготовки здобувачів вищої освіти спеціальностей 081 «Право» освітньої програми (ОП) «Правознавство» та 262 «Правоохоронна діяльність» ОП «Правоохоронна діяльність».

Напрямами співробітництва визначено: обмін інформацією про плани діяльності, проєкти і програми в галузі підготовки здобувачів вищої освіти спеціальностей та освітніх програм; проведення круглих столів, семінарів, конференцій, форумів, симпозіумів за напрямами підготовки здобувачів вищої освіти спеціальностей та освітніх програм; обговорення питань, які стосуються ліцензування та акредитації.

Сподіваємось, що дана співпраця буде успішною та призведе до позитивних результатів у галузі вищої освіти і науки в Україні.

 

01 01
01 01  
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет