АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

П’ятниця, 1 Березня 2024, 08:38
Підписано договір про співпрацю між Національним авіаційним університетом та Інститутом політико-правових та релігійних досліджень

З метою налагодження партнерських відносин із зовнішніми стейкхолдерами задля підготовки та реалізації спільних заходів, міжнародних проєктів і програм із залученням здобувачів вищої освіти спеціальностей 081 «Право» та 262 «Правоохоронна діяльність», 29 лютого 2024 року між Національним авіаційним університетом та Інститутом політико-правових та релігійних досліджень укладено договір про співпрацю.

Слід зазначити, що співпраця Юридичного факультету з Інститутом політико-правових та релігійних досліджень триває з 2014 року, а підписаний документ для обох сторін засвідчує факт продовження співробіництва, взаємну зацікавленість у спільному розвитку освітнього, наукового й інноваційного потенціалу студентської молоді та науково-педагогічного персоналу, проведення спільних освітніх, національно-патріотичних та соціальних проєктів.

Під час першої робочої зустрічі після підписання Договору, т.в.о. декана Юридичного факультету Ірина Сопілко та Президент Інституту політико-правових та релігійних досліджень Олександр Герасименко обговорили подальші кроки співпраці та домовилися про організацію спільних культурних, просвітницьких, наукових заходів, залучення студентів до розробки та реалізації стартапів, соціальних та просвітницьких проєктів, впровадження нових форм та методів навчально-виховної роботи з метою виявлення й розвитку обдарованої молоді, сприяння реалізації її творчих здібностей.

Першим проєктом, який запланований сторонами для реалізації є II Всеукраїнський молодіжний конкурс «Юридична освіта майбутнього», який проходитиме за сприянна Національного агенства із забезпечення якості вищої освіти та за підтримки Міністерства молоді та спорту України й Міністерства освіти і науки України.

Запрошуємо учнів закладів загальної середньої освіти, студентів, аспірантів та викладачів закладів вищої освіти (до 35 років) до участі у вище зазначеному Конкурсі.

Учасникам необхідно:

1) заповнити заявку до 30.04.2024 за адресою: https://bit.ly/48yU22A;

2) паправити конкурсну роботу, оформлену згідно вимог на е-адресу krmjua@gmail.com, вказавши у темі повідомлення «На Конкурс Петренко П.».

Умови конкурсу за посиланням: https://fb.me/e/6IMcTtfWT.

01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет