АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Вівторок, 30 Травня 2023, 14:43
Підписано Договір про співпрацю між Національним авіаційним університетом та Громадською організацією «Рада молодих юристів України»

30 травня 2023 року закріпили наміри про співпрацю під час зустрічі декан Юридичного факультету Володимир Нікітін із Головою Громадської організації «Рада молодих юристів України» Євгеном Которобаєм.

Договір, підписаний на п’ять років, передбачає двосторонню співпрацю у сприянні наукового та творчого розвитку студентів, які навчаються за спеціальностями 081 «Право» та 262 «Правоохоронна діяльність», залученні студентів-правників, аспірантів, молодих вчених до участі у нормопроєктувальній роботі та самоврядних структурах громадянського суспільства, налагодженні горизонтальних професійних зв’язків та сприяння їх соціальному захисту.

«Я переконаний, що договір – один з перших кроків у нашій співпраці, далі будуть спільна організація наукових конференцій, симпозіумів, правових турнірів, правничих шкіл, судових дебатів тощо. Буде цікаво і, безперечно корисно як для науковців так і студентів, які здобувають юридичну освіту», – зазначив декан Володимир Нікітін.

01 01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет