АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Середа, 18 Вересня 2024, 14:27
Підписано договір про співпрацю між Національним авіаційним університетом та  Громадською організацією «Лабораторія юридичного дизайну»

18 вересня 2024 року в.о. декана Юридичного факультету, к.ю.н., доцент Валерія Філінович провела робочу зустріч із Головою Громадської організації «Лабораторія юридичного дизайну» Вячеславом Пряміциним, під час якої сторони закріпили наміри про співробітництво, підписавши відповідний договір. 

У рамках договору, укладеного на 5 років, сторони сприятимуть співпраці у напрямках проведення спільних заходів, зокрема, тренінгів та майстер-класів, де студенти Юридичного факультету навчатимуться навичкам дизайн-мислення та опановуватимуть інструменти для розробки юридичних продуктів, залучатимуться до розробки проєктів та вирішення кейсів тощо.

Обговоривши подальші кроки співробітництва, сторони домовилися про організацію спільних освітньо-професійних заходів, а також впровадження нових форм та методів навчально-організаційної роботи з метою виявлення й розвитку обдарованої молоді.

У рамках даної співпраці планується впровадження вибіркової дисципліни «Смарт-юриспруденція» для здобувачів освіти спеціальності 081 «Право» .

©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет