АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Субота, 18 Травня 2024, 06:58
Панельна дискусія тематичного напряму VII Міжнародного молодіжного наукового юридичного форуму «Кримінальне право, кримінальний процес, криміналістика та кримінологія»

17 травня 2024 року в рамках проведення VII Міжнародного молодіжного наукового юридичного форуму до Дня науки у змішаному форматі проведено панельну дискусію «Кримінальне право, кримінальний процес, криміналістика та кримінологія», у якій взяли участь 37 представників молодіжної юридичної спільноти з різних навчальних закладів України.

Учасниками обговорювалися питання реформування таких галузей права як кримінальне право та кримінальний процес, а також проблеми судової реформи та реформи правоохоронних органів. Особливу увагу присутні приділили питанням, які виникли в галузі права та правоохоронної діяльності та, які пов’язані із введенням воєнного стану на території України.

Найбільш актуальними та такими, що викликали жваву дискусію серед учасників є доповіді аспірантів кафедри Олега Адаменка («Відповідальність за домашнє насильство в умовах воєнного стану») та Олексія Ковтуна («Загальна характеристика кримінальних правопорушень проти релігійних прав людини»). Не менш цікавими були доповіді магістрів спеціальності 262 «Правоохоронна діяльність» Владислава Голуха («Проблеми практичного використання оперативно-розшукової інформації») та Каріни Шилової («Діяльність органів національної поліції під час воєнного стану: оперативно-розшукові аспекти»), які були присвячені актуальним питанням у галузі кримінального процесу.

Своєрідним дебютом стали виступи здобувачів вищої освіти групи ПР-204Б Вікторії Білан («Об’єктивні ознаки складу злочину «державна зрада» (ст. 111 КК України») та Анни Шлапак («Кримінально-правова характеристика катувань»).

01 01
01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет