АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Четвер, 6 Жовтня 2022, 06:52
Освіта – скарб, навчання – ключ до нього

З метою надання студентам методичної допомоги у підготовці до занять, оскільки сучасна освіта в умовах дистанційного навчання вимагає постійного накопичення знань та допомоги з боку науково-педагогічгих працівників, у навчальній лабораторії методичного супроводження освітнього процесу Юридичного факультету проведено виставку на тему: «Освіта – скарб, навчання – ключ до нього».

Під час відкриття виставки завідувач кафедри теорії та історії держави і права Олена Макеєва ознайомила присутніх із навчальною літературою, що забезпечує вивчення дисциплін кафедри, надала практичні рекомендації з підготовки до практичних занять та самостійної роботи студентів. «Знання – це великий і неоціненний скарб, який робить людину сильною, а вміння вчитися – це той ключик, який відкриває скарб і дає людині світло. Головне завдання у сучасних умовах – розвивати пізнавальні інтереси здобувачів освіти, формувати інтерес до майбутньої професії», – наголосила завідувач.

Завідувач навчальної лабораторії методичного супроводження освітнього процесу Віра Новицька презентувала студентам наукову літературу, зокрема, праці відомих юристів та викладачів кафедр, фонд навчальної лабораторії: каталоги статей періодичних видань, конспекти лекцій, практикуми, навчально-методичні комплекси дисциплін. «Знання потрібні, щоб здобути професію та досягнути вершин юридичної кар’єри. Знання додають упевненості у своїх силах, а це вже перший крок до успіху», – підсумувала Віра Новицька.

Такі заходи формують пізнавальний інтерес до знань та професійну культуру правників, адже нові поняття, факти, ідеї розширюють коло інтересів, відкривають привабливі обрії ще не пізнаного. Тому головне завдання здобувачів освіти – наполегливо вчитися, щоб стати справжнім професіоналом у сфері юриспруденції.

 

01 01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет