АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

П’ятниця, 28 Жовтня 2022, 15:04
Особливості забезпечення психологічного супроводу здобувачів освіти в умовах воєнного стану

27 жовтня 2022 року на Юридичному факультеті відбувся методичний семінар настаників та старост академічних груп на тему «Особливості забезпечення психологічного супроводу здобувачів освіти в умовах воєнного стану». Метою даного заходу є допомога студентству пережити війну, психологічно та добрим словом підтримати молодь.

У роботі заходу взяли участь в.о. декана Вадим Вишновецький, заступник декана з навчально-організаційної роботи Ніна Троцюк; завідувач кафедри теорії та історії держави і права, старший наставник Олена Макеєва; капітан, старший помічник начальника навчальної частини кафедри військової підготовки НАУ Марія Ярмольчик, наставники та старости груп.

Під час методичного семінару розглядалися питання психологічної підтримки освітнього процесу в умовах воєнного стану, загальних засад діяльності психологічної служби у системі освіти в 2022/2023 навчальному році, трансформації освітнього простору в умовах воєнного часу, емоційного балансу учасників освітнього процесу в період воєнного стану та інші. Особливо цікавими були матеріали для використання в роботі наставників для забезпечення психологічного супроводу здобувачів вищої освіти під час воєнних дій.

Підводячи підсумки методичного семінару, було зазначено, що особливої підтримки у такий непростий час потребує молодь, яка не повинна залишитися сама зі своїми переживаннями та тривогами, учасниками окреслено основні методи та шляхи психологічної підтримки учасників освітнього процесу.

 

01 01 01
01 01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет