АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Субота, 10 Грудня 2022, 08:39
Основи криміналістики для школярів

09 грудня 2022 року доктор юридичних наук, професор, професор кафедри кримінального права і процесу Юридичного факультету Оксана Панова для старшокласників Спеціалізованої школи №92 ім. І. Франка міста Києва провела показову лекцію з навчальної дисципліни «Криміналістика» на базі Навчально-наукової криміналістичної лабораторії.

«Криміналістика – наука про закономірності злочинної діяльності та її відображення в джерелах інформації, які слугують основою для розробки засобів, прийомів і методів збирання, дослідження, оцінки і використання доказів з метою розкриття, розслідування, судового розгляду та запобіганню злочинів. Основоположником криміналістики як науки є австрійський юрист і кримінолог Ганс Гросс», розпочинаючи профорієнтаційну зустріч зазначила Оксана Панова.

Лекторка розкрила можливості Навчально-наукової криміналістичної лабораторії, у якій майбутні фахівці набувають практичні навички, а також продемонструвала навчально-науковий фільм про роботу криміналіста та значення криміналістики у розкритті злочинів.

Наприкінці доповіді викладач відповіла на запитання школярів, які в основному стосувалися окремих аспектів процедури проведення різних видів криміналістичних експертиз.

01 01
01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет